Ιστορική αναδρομή

Ο Μανώλης Μπενιουδάκης, ιδρυτής και ιδιοκτήτης της επιχείρησης, είναι μηχανικός-μηχανολόγος με γνώσεις και πείρα, που αποκτήθηκαν στην Ελλάδα και την Γερμανία. Αρχικά στη Γερμανία, αποφοίτησε από τη Δημόσια Τεχνική Σχολή Εργαλειοτεχνών(Werkzeugmacher) και λαμβάνει στις 31-1-1971 πτυχίο από το Friedberg Industrie und Handelskammer. Την ίδια περίοδο εργάζεται στην BUDERUS αρχικά σαν εκπαιδευόμενος και έπειτα σαν τεχνίτης στο Μηχανολογικό τμήμα με ειδικότητα στην κατασκευή καλουπιών. Τη περίοδο 1972-1975 επιστρέφει στην Ελλάδα και φοιτά στην Μέση Επαγγελματική Σχολή <<Ι.Τ.Ε. –Ινστιτούτο Τεχνικών Επαγγελμάτων>> στην Αθήνα παίρνοντας πτυχίο στην ειδικότητα του Μηχανολογικού Σχεδίου.

To Προσωπικό μας

Η επιχείρησή μας απασχολεί εξειδικευμενο προσωπικό τα οποία κατέχουν την απαραίτητη εμπειρία αλλά και  την κατάλληλη τεχνική και τεχνολογική εκπαίδευση. Επίσης  η εταιρία μας απασχολεί περιστασιακά ικανοποιητικό αριθμό από φοιτητές συγκεκριμένων ειδικοτήτων, προκειμένου να τους επιτρέψει να αποκτήσουν την απαραίτητη εμπειρία επάνω στο σχεδιασμό και την κατασκευή μηχανολογικών εγκαταστάσεων.

Ποιοί είμαστε

Η επιχείρηση μας έχει ως αποστολή τη κατασκευή μηχανημάτων και τη παραγωγή προιόντων που σπανίζουν στη περιφέρεια της Κρήτης και που θα δώσουν νέα παραγωγική πνοή στην επιχειρηματική κοινότητα του νησιού.

Οι αξίες μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την επιχειρηματική ηθική αλλά και την καινοτομία, με στόχο την τεχνολογική πρόοδο, ώστε να ικανοποιούμε πλήρως τις προσδοκίες των πελατών μας.

Η επιχείρηση μας πέρα των εγχώριων project  έχει συνεργαστεί και με πελάτες του εξωτερικού σε χώρες όπως η Τουρκία, η Ισπανία, η Αγγλία αλλά και το Βιετνάμ. Μελλοντικά, στόχος μας είναι να διευρύνουμε το πελατολόγιο μας με περισσότερες επιχειρήσεις του εσωτερικού αλλά  και  με επιχειρήσεις άλλων χωρών απ’ όλο το κόσμο.

Οι Πελάτες μας

Οι Πιστοποιήσεις μας

QMSCERT
QMSCERT
QMSCERT
TuV Hellas
TuV Hellas
TuV Hellas
Κ.Ε.Κ
Κ.Ε.Κ
Κεντρο επαγγελματικής κατάρτισης